products

پودر عصاره شراب قرمز پلی فنول خالص برای پوست

اطلاعات پایه
Place of Origin: China
نام تجاری: BOVLIN
گواهی: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
Model Number: BL- Red Wine extract
مقدار حداقل تعداد سفارش: 1 کیلوگرم
قیمت: Negotiable
جزئیات بسته بندی: <i>Red Wine polyphenols;</i> <b>پلی فنول شراب قرمز ؛</b><br> <i>Goods will be paked in 1 Kg Aluminum
شرایط پرداخت: L / C ، D / A ، D / P ، T / T ، Western Union، MoneyGram
Supply Ability: 1000 Ton/Tons per Month 50% 60% Polyphenols
اطلاعات تکمیلی
فرم: پودر قسمت: شراب قرمز
نوع استخراج: استخراج حلال مقطع تحصیلی: مواد غذایی و دارویی ، دارویی و غذایی
نام محصول: عصاره شراب قرمز مشخصات: کل پلی فنول ها 45٪ 30٪
روش تست: HPLC عملکرد: پروکتکت سلامتی
رنگ: پودر قرمز بنفش اندازه ذرات: 100٪ عبور 80 مش
پشتیبانی فنی: در دسترس بسته بندی: قوطی ، طبل ، ظرف پلاستیکی ، وکوو

توضیحات محصول

پودر عصاره شراب قرمز پلی فنول خالص برای پوست

1. عصاره شراب قرمز چیست؟

عصاره شراب قرمز با تقویت عروق خونی ، افزایش گردش خون ، کاهش کلسترول و کاهش تجمع پلاکت ها (ترومبوس) برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید است.همچنین آن را قوی ترین آنتی اکسیدان می دانند و حضور شناخته شده برای مبارزه با آسیب رادیکال های آزاد و تقویت ایمنی مفید است.پلی فنول های شراب قرمز یک مولکول آنتی اکسیدانی قوی هستند ، می توانند به طور م resistثر در برابر آسیب رادیکال های آزاد مقاومت کنند ، زیرا رادیکال های آزاد به دلیل وجود انواع آنتی اکسیدان های قوی ، اکسیداسیون ، چین و چروک های پوست و خطوط ریز پوست را ایجاد می کنند. پیری پوست ، سفیدتر ، مرطوب و انعطاف پذیر می شود.

 

2 پارامترهایعصاره شراب قرمز

نام محصول: عصاره شراب قرمز
نام لاتین: Vitis vinifera L.
قسمت مورد استفاده: شراب قرمز
ظاهر: پودر خوب قرمز بنفش
ماده فعال: پلی فنول ها
مشخصات: پلی فنول ها 30، ، 50
روش آزمایش: UV
محل مبدا: چین
ذخیره سازی: در جای خشک و خنک ، دور از نور و حرارت مستقیم نگهداری شود.
اعتبار: در صورت نگهداری مناسب دو سال.
ماندگاری: دو سال تحت شرایط نگهداری خوب و دور از تابش مستقیم نور خورشید.
 
3. توابع ازعصاره شراب قرمز
1. می تواند برای درمان بیماری های گرمایی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا مفید باشد.
2. می تواند با رشد و تکثیر سلول های سرطانی تداخل داشته باشد و همچنین باعث ایجاد آپوپتوز شود.
3. می تواند با مهار بیان و تکثیر ویروس علیه HIV فعال باشد.
4. تسریع بهبودی پوست آسیب دیده.
5. مهار متابولیسم قند خوراکی و کند شدن رشد برخی از باکتری ها.
6. افزایش تراکم و استحکام استخوان.
7. محافظت در برابر سرطان زایی و اثبات مکمل محافظت از ضد آفتاب.
 
4. کاربرد ازعصاره شراب قرمز
1کاربرد در زمینه مواد غذایی،پلی فنول شراب قرمز برای یک مولکول قوی و قوی آنتی اکسیدان.می تواند از پیری پوست جلوگیری کرده و سفید ، مرطوب و کشسان شود ، اغلب به عنوان سفید کننده غذای سالم
2کاربرد در زمینه لوازم آرایشی،عصاره طبیعی شراب قرمز حاوی ترکیب پلی فنول های آنتی اکسیدانی غنی است که سلامت پوست را حفظ می کند.در همان زمان ماسک ژلاتینی حاوی مرطوب کننده ترکیب اسید هیالورونیک ، دارای اثر پر شدن سریع آب ، افزودن ویتامین C فسفریک اسید منیزیم ، اثر سفید کننده را ادامه داده است.آیا اغلب می توانید از اثر فیلم چهره استفاده کنید.
 
5. COA ازعصاره شراب قرمز                 
مورد مشخصات نتیجه
مجموع آنتوسیانیدین ها (UV) .05.0 مطابقت دارد
ظاهر پودر قرمز بنفش مطابقت دارد
بو مشخصه مطابقت دارد
پروآنتوسیانیدین ها (UV) ≥30 مطابقت دارد
کل پلی فنول ها (UV) ≥45 مطابقت دارد
از دست دادن خشک شدن <3.0 1.66
فلزات سنگین
مجموع فلزات سنگین pp10ppm مطابقت دارد
آرسنیک pp2ppm مطابقت دارد
رهبری pp2ppm مطابقت دارد
آزمایشات میکروبیولوژیکی
تعداد کل بشقاب 0001000cfu/g مطابقت دارد
کل مخمر و قالب c100cfu/g مطابقت دارد
E.Coli منفی منفی
سالمونلا منفی منفی

 

پودر عصاره شراب قرمز پلی فنول خالص برای پوست 1

اطلاعات تماس
Betty

WhatsApp : +8613653674147