products

ISO9001 پودر سرامید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی 30٪

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: Bolin
گواهی: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
شماره مدل: عصاره سبوس BL-Rice
مقدار حداقل تعداد سفارش: 1
قیمت: Negotiable
جزئیات بسته بندی: درام ، کارتن
قابلیت ارائه: شرکت بیوتکنولوژی Shaanxi Bolin ، آموزشی ویبولیتین
اطلاعات تکمیلی
تایپ کنید: عصاره گیاهی فرم: پودر
تنوع: عصاره سبوس برنج قسمت: بذر
نوع استخراج: استخراج حلال ظاهر: پودر ریز سفید
ماده فعال: سرامید مشخصات:
شماره CAS: 100403-19-8 ماندگاری: 2 سال ذخیره مناسب
MOQ: 1 کیلوگرم نمونه: در دسترس است
برجسته:

ISO9001 مواد اولیه آرایشی طبیعی

,

30٪ مواد اولیه آرایشی طبیعی

,

30٪ پودر سرامید


توضیحات محصول

قیمت عمده لوازم آرایشی و بهداشتی ترکیبات پودر سرامید 30٪ پودر سرامید
1. معرفی 30٪ سرامید

سرامیدها متابولیت های میانی اسپینگولیپیدها هستند و نقش مهمی در بیوسنتز دارند. فقط در مقادیر کم به جز پلاکت وجود دارد. افراد مبتلا به بیماری فابری ، یکی از اشکال ارثی لیپیدوز ، مقادیر زیادی سرامید را در مخچه و کلیه ها تجمع می دهند. مطالعات نشان داده است که وقتی پوست خشک ، پوسته ریزی ، پدیده ترک خوردگی و عملکرد سد آن به طور قابل توجهی کاهش می یابد ، مکمل پوست با سرامید می تواند به سرعت عملکرد مرطوب کننده و مانع را بازگرداند.

 

2پارامترهای 30٪ سرامید

نام محصول:
پودر سرامید عصاره سبوس برنج
منبع گیاه شناسی
سبوس برنج
ظاهر:
پودر ریز سفید
ماده فعال:
سرامید
مشخصات:
5٪ ~ 30٪
روش آزمون:
HPLC
شماره CAS
100403-19-8
کاربرد:
محصولات بهداشتی ، محصولات آرایشی
محل مبدا:
شانکسی ، چین (سرزمین اصلی)
ذخیره سازی:
در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود و از نور و گرما مستقیم دور بمانید
ماندگاری:
دو سال در شرایط ذخیره سازی خوب و دور از نور مستقیم خورشید ذخیره می شود

3. توابع از 30٪ سرامید

در طی پیری پوست ، سنتز لیپید کاهش می یابد و محتوای سرامید در لایه شاخی کاهش می یابد. ویژگی های پیری پوست عبارتند از: (1) پوست خشک است ، از بین می رود ، خشن است ، درخشندگی آن از بین می رود.(2) کوتیکول پوست نازک می شود ، چین و چروک ها افزایش می یابد ، انعطاف پذیری کاهش می یابد. استفاده از سرامید می تواند محتوای سرامید را در کوتیکول اپیدرم افزایش دهد ، که می تواند باعث بهبود شرایط خشکی پوست ، رفع خشکی ، زبری و غیره شود. در همان زمان ، سرامید می تواند ضخامت کوتیکول را افزایش دهد ، ظرفیت نگهداری رطوبت پوست را بهبود بخشد ، چین و چروک ها را کاهش دهد ، قابلیت ارتجاعی پوست را افزایش دهد و پیری پوست را به تأخیر بیندازد.

4. کاربرد 30٪ سرامید

1. این در زمینه مواد غذایی استفاده می شود ، عمدتا به عنوان افزودنی مواد غذایی ، رنگدانه ها ، محصولات مراقبت های بهداشتی و غیره استفاده می شود.

2. در زمینه خوراک دام ، این یک افزودنی خوراک دام جدید است که برای رنگ آمیزی خوراک از جمله ماهی سالمون و زرده استفاده می شود.

3. این در زمینه لوازم آرایشی استفاده می شود ، به طور عمده برای ضد اکسیداسیون و محافظت در برابر UV استفاده می شود.

 

5. سوالات متداول از 30٪ سرامید

Q1: چگونه کیفیت محصول را قبل از ثبت سفارش تأیید کنیم؟
پاسخ: نمونه ها را می توان به صورت رایگان تهیه کرد و ما یک گزارش بازرسی داریم که توسط یک آژانس معتبر بازرسی شخص ثالث صادر شده است.
سوال 2: حداقل مقدار سفارش شما چیست؟
پاسخ: برای محصولات با ارزش افزوده بالا ، MOQ ما از 10 گرم شروع می شود.برای سایر محصولات کم ارزش ، حداقل مقدار سفارش ما از 100 گرم و 1 کیلوگرم شروع می شود
سوال 3: آیا OEM / ODM را ارائه می دهید؟
پاسخ: البته می توانید.ما شرکتی هستیم که صنعت و تجارت را با هم ترکیب می کنیم.
سوال 4: چه زمانی تحویل می شود؟
A: 3-7 روز کاری پس از پرداخت.با توجه به کمیت تغییر خواهد کرد.
سوال 5: نحوه سفارش و پرداخت چگونه است؟
پاسخ: ما آن را برای شما ارسال خواهیم کرد.همچنین می توانید از طریق انتقال سیم ، Western Union ، سپردن ، PayPal ، اعتبار اسنادی پرداخت کنید
سوال 6: آیا خدمات پس از فروش ارائه می دهید؟
پاسخ: سرویس 24 * 7 برای شما مناسب است.

 

6. نمایش از 30٪ سرامید

 ISO9001 پودر سرامید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی 30٪ 5

اطلاعات تماس
Betty

WhatsApp : +8613653674147