products

چند منظوره 99٪ پودر اسید هیالورونیک نمک سدیم هیالورونیک اسید

اطلاعات پایه
محل منبع: شاآنشی ، چین ، چین
نام تجاری: BOVLIN
گواهی: ISO9001/Halal/Kosher/GMP
شماره مدل: اسید BL-هیالورونیک
مقدار حداقل تعداد سفارش: 1 کیلوگرم
قیمت: Negotiable
جزئیات بسته بندی: درام ، کارتن
شرایط پرداخت: L / C ، D / A ، D / P ، T / T ، Western Union، MoneyGram
قابلیت ارائه: 1000 تن در ماه
اطلاعات تکمیلی
شماره CAS: 9067-32-7 نامهای دیگر: HA
MF: (C14H20NO11Na) n خلوص: 99٪
ظاهر: پودر سفید ، پودر ریز سفید محلول در آب: محلول
نام تأمین کننده: بیوتکنولوژی شاانکسی بولین نقطه جوش: 791.6
نقطه فلش: 432.5 ذخیره سازی: جای خشک و خنک
برجسته:

99٪ پودر اسید هیالورونیک

,

پودر اسید هیالورونیک چند منظوره

,

نمک سدیم اسید هیالورونیک چند منظوره


توضیحات محصول

نمک سدیم اسید هیالورونیک چند درجه ای کارخانه

1. معرفی نمک سدیم هیالورونیک اسید

نقش اصلی سدیم هیالورونات در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست نرم کننده و مرطوب کننده پوست است ، با ضریب خطر 1. نسبتاً بی خطر است و با اطمینان می توان از آن استفاده کرد.به طور کلی ، هیچ تأثیری بر روی زنان باردار ندارد.هیالورونات سدیم آکنه ایجاد نمی کند.

سدیم هیالورونات یک نرم کننده پوست است.این یک موکوپلی ساکارید اسیدی است که به طور طبیعی در پوست قرنیه وجود دارد.این می تواند 1000 برابر وزن خود آب را جذب کند ، به طوری که رطوبت پوست را حفظ می کند ، از از دست دادن رطوبت از طریق اپیدرم و هنگام آسیب دیدن پوست جلوگیری می کند.ترمیم موانع زمانی ، به طوری که پس از استفاده پوست احساس خشکی نمی کند ، باعث افزایش درخشندگی می شود ، می تواند متابولیسم تغذیه پوست را بهبود بخشد ، پوست را نرم ، صاف ، چین و چروک کند ، خاصیت ارتجاعی را افزایش دهد ، از پیری ، مرطوب کننده و تسریع کننده جذب پوستی خوب جلوگیری کند.همراه با سایر مواد مغذی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند تأثیر ایده آل تری در تقویت جذب مواد مغذی داشته باشد.

 

2. پارامترهاینمک سدیم هیالورونیک اسید
نام محصول سدیم هیالورونیک اسید
ظاهر هیت یا پودر سفید شیری
شماره CAS 9067-32-7

گواهینامه

ISO9001 / حلال / کوشر / GMP
تراکم 1.78 گرم در سانتی متر مربع
حلالیت در آب محلول
نقطه اشتعال 432.5

 

3. توابع ازنمک سدیم هیالورونیک اسید

1. اثر مرطوب کننده.اثر مرطوب کننده مهمترین نقش سدیم هیالورونات در مواد آرایشی است.در مقایسه با سایر مرطوب کننده ها ، هیالورونات سدیم بیشترین جذب رطوبت را در محیط رطوبت کم و کمترین جذب رطوبت را در محیط رطوبت بالا دارد.این خاصیت منحصر به فرد می تواند با نیازهای اثر مرطوب کننده پوست در فصول مختلف و رطوبت مختلف محیط سازگار شود.
2. عملکرد تغذیه ای دارد.هیالورونات سدیم یک ماده بیولوژیکی ذاتی در بدن انسان است.این مکمل اسید هیالورونیک درون زا از طریق مکمل هیالورونات سدیم برون زا است.
3. ترمیم و پیشگیری.هیالورونات سدیم می تواند باعث تکثیر و تمایز سلولهای اپیدرم شود ، رادیکالهای آزاد اکسیژن را از بین ببرد و پوست آسیب دیده را بازسازی کند.
4. روانکاری و شکل گیری فیلم.سدیم هیالورونات می تواند بعد از استفاده روی پوست ، یک لایه نازک روی سطح پوست ایجاد کند ، که باعث می شود پوست صاف و صاف شود و از پوست محافظت کند.
5. خاصیت ضخیم شدن.محلول آبی سدیم هیالورونات 1٪ ژلاتینی است و می تواند نقش ضخیم شدن و تثبیت مواد آرایشی را داشته باشد.
 
4. کاربردنمک سدیم هیالورونیک اسید

1. صنعت زیبایی
2. مواد اولیه آرایشی
3. محصولات بهداشتی
4. مواد افزودنی غذایی
5. صنعت داروسازی

 

5. سوالات متداول ازنمک سدیم هیالورونیک اسید

Q1: چگونه کیفیت محصول را قبل از سفارش سفارش تأیید کنیم؟
پاسخ: نمونه ها را می توان به صورت رایگان تهیه کرد.ما گزارش بازرسی صادر شده توسط یک آژانس معتبر آزمایش شخص ثالث را داریم.
سوال 2: حداقل مقدار سفارش شما چیست؟
پاسخ: برای محصولات با ارزش افزوده بالا ، حداقل مقدار سفارش ما از 10 گرم شروع می شود.برای سایر محصولات کم ارزش ، حداقل مقدار سفارش ما از 100 گرم و 1 کیلوگرم شروع می شود
سوال 3: آیا OEM / ODM را ارائه می دهید؟
پاسخ: البتهما یک شرکت ترکیبی از صنعت و تجارت هستیم.
سوال 4: چه زمانی تحویل می شود؟
A: 3-7 روز کاری پس از پرداخت.بسته به تعداد متفاوت خواهد بود.
سوال 5: نحوه سفارش و پرداخت چگونه است؟
پاسخ: ما آن را برای شما ارسال خواهیم کرد.همچنین می توانید از طریق انتقال تلگرافی ، Western Union ، امانت ثالث شخص ثالث ، PayPal ، L / C و غیره سفارش دهید.
س 6ال 6: آیا خدمات مشتری ارائه می دهید؟
A: خدمات 24 * 7 برای شما مناسب است.

 
6. نمایش ازنمک سدیم هیالورونیک اسید
چند منظوره 99٪ پودر اسید هیالورونیک نمک سدیم هیالورونیک اسید 0

اطلاعات تماس
Betty

WhatsApp : +8613653674147